DEN/STÖRSTA/KÄRLEKEN/AV/DOM/ALLA

hej. jag lever i en värld där jag mår dåligt av att inte dricka kaffe. jag skulle kunna lägga ned massa pengar på denna magiskt utsökta dryck - vilket jag nästan gör, men som alltid känns lika värd pengarna. att avnjuta en kopp kaffe i detta underbara väder är den bästa vardagslyxen av alla. att inte få ta del av de här kopparna om dagen, skulle nog kännas som att inte träffa sitt barn på en hel dag, ensamt, tröttsamt och tragiskt. den här koppen med kaffe får mig alltid till nya höjder, den får mig alltid att må lite bättre, bli lite bättre - lite som en spark i rumpan. jag skulle kunna skriva flera sidor om denna underbara mörka dryck, men väljer att fatta mig kort. min kärlek behöver inte bli överdriven i denna b-l-o-g-g. men ack, du underbara dryck.

DRAR/TÄCKET/ÖVER/MIG

jag önskar att jag inte velar så mycket. att jag inte är så fruktansvärt töntig. nu är jag den där tjejen som jag hatade att prata med förut, som gick mig på nerverna, som jag ville skaka vett i. nu är jag den där jobbiga jäveln som inte kan knipa käft, som andra tjejer vill sätta silvertejp över munnen på och det stör mig nå otroligt mycket. jag är inte mig själv just nu. tjejen som var expert på att dömma och tycka illa om flickebarn som inte visste bättre, enligt mig, har jag nu själv gått och blivit. känns inte riktigt bra. alls. kanske lika bra att gå tillbaka till mitt gamla jag. aldrig mer göra oväntade grejer, aldrig mer vara spontan. ja - det kanske är svaret på denna olösta gåta. vem är jag?


DU/UNDERBARA/VÄRLD

världen, vad är det du försöker säga till mig? den här (d)jävla tajmingen är helt otrolig. vad fan är oddsen egentligen? är det kanske så att jag helt enkelt har skaffat mig ett liv och att världen vill att jag ska få lite spänning? who knows. galet iallafall.


igår blev det innebandy, över lunchen bestämde vi oss flickor för att dra en roadtrip till solna, vardagsspontanitet som bäst. blev en riktigt lyckad dag med två underbara personer, vi lyckades nog med precis allt. allt bra. och lite spänning. och förvåning. och skräck. men mest skratt. nästan bara skratt.


nu måste jag hoppa ur morgonrocken och i ett par jeans, har fikadate med en mycket saknad vän. har fått nys om att flickebarnet har märkt sig för livet - spännande! snabba puckar nu, puss.

VAD/FAN/?

var precis med om historiens största skämt. att tajma sådär hårt går inte. det finns 365 dagar att välja på - med vissa undantag som helg och högtider. det finns 24 timmar om dygnet - kanske 8 tillgängliga var dag. men chansen/risken (?) är ändå minimal. förstår egentligen ingenting. har inte riktigt lugnat ned mig ännu. att skratta sådär mycket som jag gjorde då av ovetande och konstiga känslor har jag aldrig gjort förut tror jag. det var nästan någonting nytt. nåväl. det var en historisk gång jag fick skåda. historiskt blickande. historiskt roligt. historiskt sammanträffande. historiskt skratt. ett historiskt ögonblick. tack&adjö.

DONTBEADRAG/JUSTBEAQUEEN

& det blev inte vin igår - det blev bara mina och mina vänners dancemoves. och öl. är glad att jag gick ut även fast jag egentligen borde stannat hemma och druckit c-vitamin. men jajaja. "man lever bara en gång..." Nu drar jag ut i solen och filosoferar.

BUBBELGUM

lördag idag - hängde på skidspelen och fick nästan ful solbrillebränna, hade varit något att skylta med det. skapligt att tajma strålande sol och plusgrader på stadion, mådde nästan oförskämt bra där med mina vänner och efter en korv...


idag var jag på slutspelsmatch, innebandy, för första gången på några år. fick tillbaka känslan dirr. var nästan läskigt. blev en sväng innebandy idag också, kanske har mättat mig själv på några dagar nu. tagga viking!


hej då cyberspace, kanske syns vi igen. kanske inte. ikväll blir det kanske vin och vänner - kanske inte. förmodligen.

ME/&/MY/ARMY

long time no see blorren. i am back - tror jag.


har inte hänt så mycket, eller så har mitt liv varit mer omtumlande och händelserikt än vanligt. vet inte riktigt, kanske sistnämnda. har kanske gått och blivit en ny människa, kanske inte. (paus fem minuter...) tog en paus och läste lite gamla inlägg, och jo. fan vad mycket det har hänt den senaste månaden. jävlar ja. nästan värt att hoppa hopprep över alla händelser.


vet inte riktigt om sakerna går att skriva här, skulle bli fetaste blottningen någonsin. så jag låter bli. men om ni trodde att mitt liv var tråkigt så har ni helt fel. skulle nästan vilja kalla er galna.


idag har det varit vinteraktivitetsdag, så med min feta förkylning och hosta stannade jag hemma. (ja just det, efter senaste utgången har jag blivit förkyld, andra gången gillt?) liten parentes bara. har istället tillbringat tolv timmar i sängen och varierat sömn med serier, fortsatt dagen med havregrynsgröt på altanen där det var 26grader, hoppat i kläderna och traskat upp till affären och hämtat ut tågbiljetter till arlanda, lagat lite lunch och sedan druckit kaffe och ätit johans pecanpoesi iförd solglasögon - återigen på altanen. räknade ut några tal i matteboken och nyss försvann solen från altanen så nu sitter jag i köket och dricker kaffe, ska snart läsa lite texter inför litteratursamtalet imorgon. helt ok dag för att snora och hosta. kan också tilläggas att det är x-antal timmar kvar på denna dag, så jag hinner nog göra en hel del, och förhoppningsvis trycka in en roadtrip till hberg. nåväl, fred ut.

NEJ

blir inte alls lite sårad över en sådan sak. nej. för jag är stark. stark som fan.

RSS 2.0