/BRA FRÅGA/

det händer tusenmiljarder olika saker i mitt liv just nu. och jag vet inte vart fan jag ska få tid att hinna med allt?

PROS/CONS

+
det är inte alls långaväga till studenten; mösspåtagning, vinbrännboll, bal, slussis, sena ljumma kvällar, utspringet, härj. jag ska vara coach under viking, tror att det är mitt smartaste val på mycket länge. min förkylning börjar ge med sig. det är fint sommarväder om dagarna. jag har en nyvaxad bil. imorgon ska jag dricka rödvin och äta mörk choklad. imorgon ska jag dansa. idag har jag inte fått parkeringsböter. jag har en nyrensad plånbok. sinova är min bästa vän just nu. om tio dagar är det min födelsedag - som förhoppningsvis firas med min underbara syster.
-
jag är fortfarande lite snorig. jag måste städa mitt rum. mina pengar springer ifrån mig varje natt och hittar inte tillbaka. imorgon ska jag spendera mer pengar. min bästa parfym är slut. jag måste ut och röra på fläsket. jag har x-antal arbeten som måste ramla in i boxen. hittade en repa på min pod idag. förstörde min bästa penna idag. jag kommer inte hinna sätta mig vid symaskinen innan imorgonkväll.

/CHAMPION/

applåder i all ära, men ingenting slår kramar!!!!!!!

/VÄRLDENS/SÄMSTA/DAG/

dagens humör 1: italienskt
innebandyförlust
hockeyförlust
dagens humör 2: suicidal

/JAHAA.../

som rubriken lyder var det ungefär så jag har känt i en vecka, väldigt mycket "jaaha var det så det var..." och "men hur menar du nu?" egentligen i andra ordningen. låter ganska skadligt, nästan som om jag förlorat varenda liten hjärncell efter alla dessa helger.

BLAME/GAME

skulle helst av allt vilja skratta fruktansvärt - jobbigt - äckligt högt. men min lilla röst skulle inte klara av det just nu, så jag låter bli. istället tog jag en sväng med min lilla plutt och dunkade musik, filosoferade och drog ett bloss, i hopp om att det skulle hjälpa. icke.

YE

hej blorren, ska vi göra högskoleprovet tillsammans?

RSS 2.0