MARGUAX/LONNBERG

men herrejesus vad snygg!
CLICK

OSKULDENS/VITA/FÄRG

om jag mår bra, om jag har en ståtlig skäggig karl bredvid mig, om jag blir nykär varenda gång jag ser honom, om jag kommer att gifta mig - då vill jag ha ett magiskt bröllop. dessa bilder fick min lilla flicka inom mig att börja längta och drömma lite mer, fick mig att vilja kasta buketten och skåla in natten i champagne med mina närmsta. åh. CLICK

THE/TALLEST/MAN/ON/EARTH

kan inte sluta på den här låten, tror att det kan vara perfektion. alla delar är perfekt sammansatta till något magiskt: CLICK

VEM/FAN/ÄR/PETTER/?

såg precis herrarnas dubbeljakt, mådde illa de första 40 minuterna under den klassiska delen och sista sekunderna av skate. det gjorde ont i min otränade kropp när jag såg hur de svenska männen kämpade för livet. petter med sina fyra getter fick guldjacka och var gladare än någonsin, jag stängde av och nu spelas mj högre än någonsin och jag ska skriva några rader på mitt hälsoprojekt. kan uppdatera cyberspace om att jag är psykiskt utpumpad på precis allt, har inga hjärnceller kvar snart tror jag. orsaken till det är för mycket sömn, blev helt konstig när jag var sjuk, all sömn fick mig att bli dum i knoppen. intressant fakta. nåväl. trevlig fortsättning!

COME/HOME

det var en mycket konstig helg. det har varit sjuka dagar efteråt. inte bara sjuka, utan rent fysiskt utmattande sjuka dagar. har legat med feber, halsont och huvudvärk sen i måndags. men jag antar att det är priset. eller, har och har. ligger fortfarande med sjuka. men på förbättringsvägen. ligger för tillfället fullt påpälsad i sängen och lyssnar på bright eyes, önskar att jag hade haft någon att mysa med men antar att tvn är mitt sällskap ikväll. vill ju inte smitta ned andra!

HELLYEAH

"trodde du ja" sa hjärnan till kroppen och skrattade den rätt upp i ansiktet.


har fruktansvärt ont i kroppen. kan inte röra mig. skulle helst av allt ligga i sängen och titta på mysiga filmer hela dagen, dricka litervis med kaffe och äta noblesse. men icke, idag är det plugg som gäller. inte en chans i världen att jag tänker träna idag. nej fy fan. stackars ömma, blåmärkta kropp med alldeles för mycket träningsvärk. stackars.

DAY/NO:0

fan vad känslosam jag är, fan vad jag äter mycket och ohälsosamt. fan. men vad betyder det egentligen? ingenting tror jag. kanske att jag är vårdeprimerad eller en redig poetiker med uttöjd magsäck, vad vet jag. jag behöver inte veta allt. jag behöver inte vara vis, för just nu tycker min kropp att det räcker för mig att sväva på vita och svarta moln. jag behöver ingenting. lite kärlek bara.


:click

LILLA/BABY

vill lägga mig ned och gråta, bilda en pöl med tårar.
och sen vill jag hoppa i den.

HOLLA

fick inte alls ett jättefint leende alldeles nyss
fick inte alls svårt att koncentrera mig
fick inte alls tusen fjärilar i magen
fick inte alls hjärtklappningar
fick inte alls yrsel



Nej, det fick jag inte.

BETYDELSE (?)

om ett litet ynka sms kan få hela mig att känna som om jag lever i en annan kropp, så vill jag få dessa sms varje dag.

VACKRARE/ÄN/SÅNGEN

idag är helt klart en helt underbar dag. har världens mest vackra person på besök, min idol och förebild. vi ska fira födelsedag och skåla i kaffe. dricka rödvin ikväll och snacka framtiden och om den tid som varit. just nu är livet alldeles jävla kick-ass bra.

lyssnar på den här låten och känner mig bäst i världen: CLICK

NOT/SOON/ENOUGH

önskar av hela mitt, alldeles för svarta och lilla, hjärta att jag uppskattade och älskade valentine's day. att jag var den som inte var bitter på kärlek.

SCARY/STUFF

hej, jag har något som jag vill (borde) dela med mig av, men får och kan inte.

SHAKE

vaknade upp till ett alldeles för fint sms. nästan jobbigt. tur att jag har mina vänner. vad fan vore världen utan älskade underbara?

DAUGAVA

i helgen har jag varit på nittonårsfest och druckit fint vin. somnat och vaknat upp med pussar. ätit bakismat och skrattat hejdlöst åt gårdagen. ja, inte fan vet jag heller. egentligen är lördagens fest ett enda stort frågetecken.


sjunger med i den här låten istället för att bry mig: CLICK

VÄRLDEN/VS/MIG

förstår inte vad jag själv håller på med. ska inte tillåta mig själv att tänka snart. världen är krånglig och jag med. men jag ska ordna det här. jag och mia törnblom tillsammans. nu blir det bara positiva tankar om mig själv, inge ånger och inte heller ska jag bry mig om andras åsikter gällande vissa ting. jag ska leva mitt liv, och jag själv ska spela huvudperson. världen och jag ska duellera. världen vs mig ska inte sluta förens vi är ett.

GO/FOR/IT

skrattar och gråter inombords samtidigt. vet varken in eller ut. frågan är om det är "ok"?

MOR/KÄRLEK

älskar all kvalitetstid tillsammans med älskade, underbara, vackra mor.

BOOTS/SPANISHLEATHER

-
är trött på mitt egna och andra människors tjat och gnäll. just nu vill jag inte höra; att maten är äcklig, att mitt rum är tjaskigt, att jag har lortiga skor, att folk behöver skjuts hit & dit, att man är tjock om låren går ihop, att det är skola imorgon igen. nu är jag mätt på det.
+
är glad över mitt produktiva jag de senaste dagarna, hur jag klarat av mer än hjärnan klarat av. har fällt lyckotårar till mauro&pluras kök idag, repris från igår, med lars winnerbäck och helena af sandeberg. fick för första gången på riktigt, som mina vänner alltid haft, en crush i lars. kalla mig galenpanna. ska avsluta dagen med bob dylan och dyk ned i internationell ekonomi-boken.

JATACK/NEJTACK

är ett omtalat samtalsämne. intressant.

LOST/GONE

mina vänner, min familj - förlåt. förlåt för att jag är ett mentalt psykbryt, förlåt för att jag är fruktansvärd att umgås med, för att jag är rädd för världen och förlåt för att jag är trött på alla måsten/mina måsten. förlåt för att ni blir drabbade av mitt problem att hantera mina känslor. jag jobbar på det. men tills det blir bättre - förlåt.

RSS 2.0