/ILOVEPLACESTHATMAKEYOUREALIZE HOWTINYYOURPROBLEMSARE/

där går det en vilsen person. som inte hittar hem. som inte vet vart den ska. som säger en sak men egentligen känner något helt annat. som låtsas klara alla motgångar på tio sekunder. som säger att världen är varje persons lekplats. som menar på att vi borde börja leva livet fullt ut - sluta mesa, men som egentligen är mer rädd för livet än någon annan. där går den vilsna personen. som behöver en karta. som behöver vägledning.

/HELLTOTHEYEAH/

jesus: CLICK

/YOURLOVEISADOSEOFECSTASY/

gillar inte all jävla drama. but still. with bad - comes good?

/LOVEONEANOTHER/

det gör ont i själen av alla möjliga orsaker. det händer saker i mitt liv som jag aldrig tidigare upplevt, som jag inte trodde skulle inträffa någonsin, jag skulle klara mig undan - hålla mig undan. men nu är jag här, mitt liv har tagit mig hit, ödet och jag själv, omvärlden. nu är det alltså meningen att jag på något vis ska genomgå detta upp-och-nedvända liv, försöka göra det bästa av situationen. finna min väg, min lösning. åt helvete med det känner jag. tur att jag har överdrivet, ända in i själen, fina vänner med mig i mitt vilsna lilla jag.

/JAGHARBADAT-INGABUBBLOR/

tittade en kortis på allsången och såg roy och roger, blev genast påmind om när jag och min klass som nio-tioåringar satte upp en pjäs med olika sketcher. förutom att våra föräldrar fick ta del av roliga och ibland lite konstiga sketcher med sång fick de även gråta och skratta till vår cd som vi spelade in, små-musikanterna. inte nog med att vi älskade det, vi låter inte helt illa heller, vi låter som barn ska låta! åh, det var tider det.

/FÖRJAGFÅRINTEVARADIN:MEDRESENÄR/

vet inte varför jag inte tittat på videon till den här låten förut, men den ser alldeles för idyllisk ut för vårt eget bästa. mitt bästa.


CLICK

/IMAGINARYFRIENDS/

called in sick today, hade snuskigaste migränen när jag vaknade imorse, sov vidare en timme och ringde in vid sju och tog ut en ledighetsdag, som jag samlat. känns bra även fast jag går miste om pengar. får jobba ihop de senare. så nu varvar jag islatte och stora mängder vatten i trettioåttagrader på altanen. solen gassar mig och det känns som att ligga på stranden i bikini (inbillar mig själv att det doftar saltvatten, varm sand, saltiga pommes osv).


dessa tysta men ack så stillsamma och fina dagarna får mig att vilja sysselsätta mig upp till öronen, men ändå bara ligga ned och teckna lite. jag blir rastlös av att inte göra något men hysterisk på mig själv när jag tar på mig för mycket. fin balans i livet. lika fin balans som mina tankegångar över livet och vad som komma skall. i detta nuet är jag rädd för framtiden, vill inte att sommaren ska ta slut och vilseleda mig in på något jag kan tänkas ångra. samtidigt vill jag det - för man lär sig av sina misstag.


apropå att man lär sig av sina misstag så önskar jag att jag vågade ta för mig mer i mitt agerande på jorden. inte gömma mig bakom min stora uppbyggda (imaginary) fasad. samma sak som när jag var liten, fast jag då tog tag i mammas ben och smygtittade på det där konstiga-främmande-roliga-spännande-mystiska, med mors ben som sköld, en säkerhet.


nåväl. ibland går inte allt som planerat, ibland fungerar inte livet så som man trott att det skulle göra eller som man önskat sig. jag får helt enkelt finna mina egna lösningar längs vägen.

/NOTETOSELF/

ska hålla mig borta från alkohol för en lång lång tid.

/DODGE THE BULLET!/

kan inte riktigt ha tystnad omkring mig, är inte spotifylistan med närmare 800låtar på så står tvn på som sällskap. sällskapssjuk eller rädd för tystnaden, det vet jag inte. men ikväll kommer vänner hit för grillning och en fin kväll med vin, gossip och annat mysigt. sedan tar jag mig in med t till lilla staden för lite rodney. men first up lite lunch!

/LOCAPEOPLE/

nej, jag ska inte fnittra ikväll. ikväll ska jag enbart tänka på mig själv och låtsas att jag är den enda som existerar på denna roligt bebodda planet. för det tycker jag att jag har all rätt att göra - en dag som denna.

/HEYMYBABY/

har haft helt underbara dagar nu i veckan, vill inte att de ska ta slut. just såhär vill jag att mitt liv ska se ut ett bra tag framöver. bara ta vara på livet. njuta. inte en massa måsten och tråkigheter,  ta livet som det kommer. låta livet komma till mig - oss. mig och mina fina vänner. det hade varit något det. mysa i all evighet, diskuterar livets stora frågor och dricka vin i solnedgången. jag vet helt klart att dessa dagar kommer fortsätta ett tag till. vi har all tid i världen på oss!


(och på lördag blir det utgång med brudarna, det kommer att bli galet kul och intressant...)

/PREMIUM/

gör bort mig gång efter gång. men orkar inte bry mig mer om det. tar en cigg och går och lägger mig. tar en nap.

/OKONTROLLERATMENACKSÅFINT/

och jag vet egentligen inte vem jag är just nu, hur jag kommit att bli såhär. vad mitt liv vill mig eller hur jag ska ta mig härifrån. eller om det kanske är så att jag ska fortsätta leva på denna väg. jag finner inga svar, jag känner ingen spådam som kan berätta för mig - vilken den bästa vägen är. jag vet ingenting. om jag låter allt vara - försvinner frågorna då?

/FNITTRIGSOMFAN/

måste sova. är fnittrig åt livet. fnittrar mig till sömns.

/123KÖR/

jag flyr staden för ett par-tre dagar. måste härifrån. andas utan krav. måsten. strosa runt utan att egentligen behöva göra någonting tror jag skulle passa mig alldeles utmärkt just nu. ta en paus. sen kör vi fullt ös i helgen med min fina vän.

/fintliv/

när andra tar livsomvändande beslut tröstar jag och ger mina råd, lyssnar och försöker stötta i alla lägen. är tyst när det behövs och grubblar lite över mina egna problem i min ensamhet. så har det varit i all min tid på jorden och jag är rädd att det kommer att förbli så.

/SOMMAR I P1/

jag fortsätter mitt lyssnande av jason diakité aka timbuktu. sommar i p1 - min räddare om dagarna, och jag multitaskar till jasons sändning. det är ett fint liv.

gårdagen spenderade jag i borlänge med två fina vänner, den blev inte alls som planerat men vad gjorde det. absolut ingenting. vi hade det fint i parker och lyssnade på gratismusik från mando diaos spelning. åt och drack gott. diskuterade livets alla meningar och rökte för mycket. det blev dock en tidig hemfärd och trötta flickor fick sova gott.

nu ska jag koncentrera mig mer noggrant på vad mannen säger, vi hörs.

RSS 2.0