/FRIENDTEST/

har lagat mat varenda dag som arbetslös jänta på landet, i will keep on doing it. som arbetslös har jag även tittat på cougar town, the buried life och grey's, underbara grey's. jobbar på att inte spendera pengar (hahaha) och söker jobb eller nått. drömmer om en förhoppningsvis underbar resa till *pip* och är spänd inför kommande dagar. äh, en kost update om mitt liv som arbetslös. out

/exchangeable/

skulle aldrig vilja påstå att jag befinner mig i ett vägskäl, därför gör jag inte heller så. istället vill jag påstå att jag befinner mig i en del av livet som får mig att bli oerhört kreativ, sprallig och ledsen samtidigt. den allra största delen som består av kreativitet och sprallighet utvinner den tredje 99 av 100 gånger. det är skönt. och när snälla människor gör snälla saker (och därmed blir ännu snällare) blir jag varm inombords och ger världen tummen upp.


just nu händer det mycket och ingenting alls i mitt liv, det är bland det mest underbara jag varit med om på länge. så många idéer som flyger runt i huvudet gör mig till världens rikaste människa, samtidigt rädd för kommande val och så. men nä, 99 av 100 som sagt. mer än så vill jag inte dela med mig av kära bloggvänner. vi syns när vi syns.

/JAGKANINTESKILJAPÅ/

123 - håller egen låda

/SOLENIÖGONEN/

& ni hänger kvar. som om ni inte har någon slutdestination. som lösdrivare. trivsamt. nästan. klockan slår snart över till lördag, vilket innebär stora mängder roligheter. planen iallafall, sen om den håller är en annan femma. för att runda av denna dag, som visade sig bli en högst intressant dag ska jag logga ut från denna cyberspace och dra igång notting hill, vilket borde avslöja alldeles för mycket om mitt mode. som inte spelas på repeat. om annat, vi hörs när vi hörs.

/mitt liv har känts som några timmar/

ärade bloggläsare, trogna fans, trots att några inlägg inte publicerats under en längre period klickar ni er in här som om det inte fanns någon morgondag. som om det vore jordens undergång om denna bloggare (...) inte publicerar ett inlägg snart, delar med sig lite av sina tankar eller ger ett konstigt inlägg om månen. det är kul. ni är kul. lagom. inte alls. men tack, tack för ert support i cyberspace. eller nått. inte alls.

RSS 2.0